Съдбата на света - 21.12.2012 - Древното знание за кръговрата на времето

Съдбата на света - 21.12.2012 - Древното знание за кръговрата на времето

(2.00 от 1 глас)Какво ще се случи на 21.12.2012 година и след това

Ве­ро­ят­но епо­ха­та в ко­я­то жи­ве­ем е та­ка­ва, че на съв­ре­мен­ния чо­век му се да­ва да пре­от­к­рие ви­на­ги съ­щес­т­ву­ва­ло­то на Зе­мя­та под ед­на или дру­га фор­ма зна­ние и да ос­мис­ли за­ко­ни­те по ко­и­то фун­к­ци­о­ни­ра все­ки жив ор­га­ни­зъм, за­ко­ни от­на­ся­щи се със съ­ща­та си­ла и за Все­ле­на­та.

Отговорът на въпросите: „Кое е първично кокошката или яйцето? и „Кой е Божествения градивен елемент?, би ни по­мог­на­л да ос­ъзнаем за­­що има­­ме оп­­­ре­­де­­ле­­но ми­­на­­ло, а съ­­що та­­ка и за­­що има­­ме и оп­­­ре­­де­­ле­­но бъ­­де­­ще. За това разбиране ще помогне Общата теория на единството, а също така “Законът на единството”. Те потвърждават голяма част от познанията на древните народи, а осъзнаването на митовете от друг ъгъл дава възможност да надникнем в бъдещето.

Маите, египтяните и индийците са познавали цикличното развитие на Всемира, а календара на маите, свършващ през 2012 година отразява края на развитието на един цикъл.

От книгата може да научим:


- Какво ще се случи;

- В кой кръговрат участвамe;

- Кога е “определено да има край” на живота в материалния свят и защо;

- С кои извънземни ще се срещнем, защо ще се срещнем и откъде ще бъдат те?

В своето изложение авторът се опитва да отговори на много въпроси.
   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Пет Плюс
Година: 2012
ISBN: 9789544621490

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: