Справочник за кандидатстване по бакалавърски програми

Още от поредицата Справочник за кандидатстване по бакалавърски и магистърски програми

Справочник за кандидатстване по бакалавърски програми

Автор: Колектив
(3.25 от 8 гласа)Безплатен справочник представя тънкостите при кандидатстване в чужбина

Изданието съдържа полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен. Накратко са представени най-важните факти, относно приема в бакалавърски програми и условията за живот в най-популярните образователни дестинации за българите - Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Швейцария, Гърция, както и България.

Кандидат-студентите ще могат да получат полезна информация за сроковете за кандидатстване, таксите за образование и разход за живот, както и възможности за работа. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват за прием в чуждестранните програми, както и местата, където могат да бъдат получени в България.
 е-книга

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: