Сандвичите на Толик
За първи път у нас излиза една уникална по рода си кулинарна книга – „Сандвичите на Толик”. В нея ще откриете 50 различни рецепти за най-вкусните сандвичи, които някога сте опитвали. Всяка рецепта е ясно и подробно описана – тя включва набор от продукти и начин на приготвяне. Най-важното обаче е, че всяка рецепта е придружена от снимка на сандвича, която ще ви накара не само да се облизвате сладко-сладко, но и да запретнете ръкави и бързо да си ги приготвите сами.
Макар че рецептите са от цял свят (Испания, Турция, Гърция, Англия, Франция...), те са лесни за приготвяне и с лекота ще се отдадат дори на най-неопитните домакини. Необходимо е само да си набавите нужните продукти и да спазите указанията.
Някои от сандвичите може и да са ви познати, но със сигурност по-голяма част от тях не сте опитвали. Уникалното съчетание на продуктите ги правят вкусни, интересни и любими на всички, за които ги приготвяте.
Тази книжка може да ви бъде много полезен и верен партньор в приготвянето на „нещо за хапване” за партита и сбирки с приятели. Не се съмнявайте, че гостите ви ще останат впечатлени.
Ако пък вкъщи имате някой злояд малчуган, книжката ще ви помогне да го накарате да заобича яденето.
Към всичко това ви предоставяме и възможността да се присъедините към голямото семейство на блога Kitchen of Tolik, където ще намерите още безброй полезни и вкусни рецепти и съвети. Ще можете да коментирате и да споделяте своя собствен опит и да обменяте познания с Tolik, който с радост ще откликне на вашите въпроси и коментари.
Kниги от същия жанр
-
Лесни ястия всеки денпечатна: 59.70 лв. -
Български национални консервипечатна: 8.00 лв. -
Световен пътеводител на любителя на хранатапечатна: 48.00 лв. -
Българска енциклопедия на Винотопечатна: 44.99 лв. -
Готварска книга за мъжепечатна: 6.00 лв. -
Готварската книгапечатна: 16.00 лв. -
Най-вкусните рецепти от европейската кухняпечатна: 4.00 лв. -
Медена кухняпечатна: 2.50 лв. -
Готварска книга за гъбитепечатна: 4.00 лв.
Информация
За автора
Анатолий Попов
Биография:
Анатолий Попов-Tolik е журналист и кулинарен блогър.
Името му става популярно с музикалното предаване „Зоната” по телевизия „Центрум груп”. Работил е за списанията „Хай клуб”, Story, „Блясък”, „Всичко за жената” и „Рецепти за здраве”. Има публикувани материали във вестниците „ТВ сага” и „Жълт Труд”, както и в онлайн изданието на списание „Идеален дом”.
Сценарист е на първото издание на предаването „Голямата уста” по Нова телевизия. Той е един от малкото успели да се докоснат до имена като Кайли Миноуг, Мерилин Менсън, DJ Tiesto, Лурдес Чиконе (дъщерята на Мадона) и др.
От октомври 2012 г. активно се занимава с кулинарния блог Kitchen of Tolik.
„Създадох Kitchen of Tolik, за да се забавлявам. Благодаря на онези, които ме подкрепят и винаги натискат бутончето like. Благодаря и на онези от вас, които тепърва ще го правят и ще споделят с приятелите си Kitchen of Tolik. Моля, бъдете снизходителни, ако нещо куца на някоя гозба. Аз не съм професионален готвач и не съм завършил нито кулинарно училище, нито кулинарен курс. Не съм вещ и във food фотографията. Готвенето ми е хоби, но съм успял да нахраня доста смелчаги, близки до сърцето ми. Сигурен съм, че заедно с вас ще усвоим още много кулинарни трикове и рецепти.”
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.