Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Мисли като милионер и ще станеш милионерпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Административно-процесуален кодекспечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR -
Завръщането на икономиката на депресията и кризата от 2008 г.печатна:
11.00 лв.
5.62 EUR -
Икономика на предприятието - част IIIпечатна:
16.80 лв.
8.58 EUR -
Закон за здравното осигуряванепечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Сладки нотипечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Успешно управление в условия на кризапечатна:
8.99 лв.
4.59 EUR -
30 избрани рецепти с точени корипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Кой се страхува от Адам Смит? Или как пазарът се сдоби с душата си!печатна:
18.00 лв.
9.20 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.