Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Пътят към величиетопечатна: 18.00 лв. -
Новото данъчно законодателствопечатна: 32.40 лв. -
Етикетът в обществотопечатна: 6.00 лв. -
14 урока за кариератапечатна: 6.90 лв. -
Пътят към евро: опитът на страните от Източна Европа с Паричен Съветпечатна: 4.00 лв. -
Кодекс за застрахованетопечатна: 9.60 лв. -
Зимнина: Плодовепечатна: 3.80 лв. -
Супер салатипечатна: 64.80 лв. -
Отнесени от...пилетопечатна: 7.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.