Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Великденска кухняпечатна: 4.00 лв. -
Лилавата кравапечатна: 10.00 лв. -
Маркетинг съвети от А до Япечатна: 16.00 лв. -
Международни делови преговори и етика на бизнес отношениятапечатна: 6.00 лв. -
Разследване на престъпления против паричната и кредитната системапечатна: 18.00 лв. -
Контекстна реклама - основи, тайни, триковепечатна: 19.95 лв. -
Търговска марка - Брендпечатна: 10.00 лв. -
Ефективното управлениепечатна: 14.50 лв. -
Дивечова кухняпечатна: 8.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.