Притчите на Изтока – психотерапия на ежедневието: Денят на Брахма

Притчите на Изтока – психотерапия на ежедневието: Денят на Брахма

(3.44 от 9 гласа)Индийската митология като сага за светлите и тъмните страни на психичния живот.

Душата ни жадува за напътствие как да достигне до извора на “живата вода” в нас. Нейде дълбоко в себе си всеки усеща ромона на извора, където умората на столетията се отмива, а болката на изранената по пътя душа изчезва. Нейде в паметта на поколенията е скрито познанието как да стигнем до първичния океан на тишината, чиито солен вкус усещаме във вените си.

Ние всички копнеем да живеем в хармония с тайнството изпълващо света, от което е изтъкана плътта и душата ни. Търсим да открием следите му в утринния хлад през прозореца, в уханното кафе на масата, сред пътниците на претъпкания автобус, в сбърчените вежди на началника, в безизразното лице на компютъра – божеството на нашия свят.   • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: