Мъже в кухнята
Картофи с бекон, сметана и топено сирене
Продукти: 5-6 картофа, 3 супени лъжици олио, 1 опаковка топено сирене, 250 гр. бекон, 200 мл течна сметана, 200 гр. кашкавал, смлян черен пипер, копът, сол.
Приготвяне: Сварете картофите и ги обелете. Нарежете ги на кубчета. Загрейте олиото и запържете нарязания на ивички бекон. Добавете нарязаното топено сирене и сметана и бъркайте на тих огън докато се получи гладка смес. Овкусете я със сол и черен пипер, разбъркайте и свалете от диска. Поръчсете картофите сол и черен пипер, сложете ги в тавичка, залейте ги със соса и ги сложете в предварително загрята умерена фирна за 10-15 минути. Извадете тавичката, поръсете ястието с настъргания кашкавал и върнете във фурната докато се разтопи. Сервирайте ястието на парчета, гарнирани със ситно нарязан копър.
Kниги от същия жанр
-
Готвим в глинено гърнепечатна: 3.99 лв. -
Сарми, кюфтета, пълнени зеленчуципечатна: 3.00 лв. -
Българска национална кухня - Руски езикпечатна: 12.00 лв. -
Голямата книга на домашното консервиранепечатна: 16.00 лв. -
Да се научим да готвим здравословнопечатна: 3.00 лв. -
Великденска кухняпечатна: 4.00 лв. -
Риби и морски даровепечатна: 10.00 лв. -
Суровоядствопечатна: 6.50 лв. -
Рецепти за здравословни... изкушенияпечатна: 2.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.