Кой е Христофор Колумб

Още от поредицата Кой е

Кой е Христофор Колумб

Автор: Бони Бейдър
(4.13 от 8 гласа)Колкото и да е невероятно, Христофор Колумб не осъзнал до края на живота си, че е открил Америка. Това е само един от многото любопитни факти за него, които читателите ще узнаят от третото заглавие в поредицата КОЙ Е . Книгата хронологично проследява четирите морски експедиции на Колумб, белязани и със слава, и с провали. Откривателят на Новия свят познава и почестите в кралските дворци и участта на окован във вериги затворник.

В самостоятелно обособени текстове са представени и други прочути пътешественици – Марко Поло, Бартоломеу Диаш, Вашку да Гама и Америго Веспучи. Многобройните красиви илюстрации допълват драматичната житейска история на великия мореплавател.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Бони Бейдър
Издател: Книгопис
Година: 2016
ISBN: 9786197067637
Поредица: Кой е

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: