Камиони - брой 3/2019

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 3/2019

(3.85 от 20 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 3 / април 2019

Iveco Stralis NP 460 – мощ и ефективност в синьо: Среден разход 23 кг/100 км постигна екип на КАМИОНИ с 34-тонна композиция, теглена от газов влекач Iveco Stralis NP 460 по маршрута София-Пловдив-София. Средната скорост на движение е 78,8 км в час и икономичността не е за сметка на динамиката.
Shell започна сондаж в Черно море: Сондажният кораб Noble Globetrotter II, нает от Shell, започна проучвателно дълбоководно сондиране за нефт и природен газ в „Блок 1-14 Хан Кубрат“. 
От Берлин до Талин със Setra S 531 DT: Пет дни и почти 2000 км по пътищата на Германия, Полша, Литва, Латвия и Естония. Това включваше организираният от Daimlrer Buses тест с новия двуетажен флагман на Setra - S 531 DT. За участие бе поканен и редактор от списание КАМИОНИ.

В брой 3 / 2019 на сп. КАМИОНИ може да прочетете още:
 
Volvo FH с I-Save – до 7% по-нисък разход на гориво: За да постигнат максимална горивна ефективност Volvo Trucks са съчетали двигателя D13Turbo Compound с допълнително усъвършенствани настройки за пестене на гориво.
Хибрид на Scania участва в тест за безшумни нощни доставки
DAF CF Electric за Tinie Manders Transport
Irizar ie-truck тръгва към пазара: Най-големият испански производител на автобуси Irizar Group обяви, че включва в продуктовата си гама електрическия камион ie-truck.
DKV BOX EUROPE е одобрен за използване в Германия
Krone и Liebherr представят революционния Celsineo: Новият продукт, плод на обединените усилия на двете големи немски фирми, използва уникална технология, за да гарантира постоянно охлаждане в хладилните полуремаркета.
Kässbohrer на bauma 2019
Нови двигатели за Mercedes-Benz Vito
Nissan въвежда модели със система e-POWER в Европа
Dacia Dustеr с лимитирана серия Red Line
Pininfarina отново ще произвежда автомобили
Академик Дечко Павлов – гуруто на акумулаторите
BPW – ECO Disc TS2 и BrakePadMonitor
Хан ще продължи да брани титлата
Новият VDL Futura FHD2 дебютира в България
Първият в света пълноразмерен автономен електрически автобус
Scania и Nobina тестват безпилотни автобуси
На Острова тестват първия автономен автобус ADL Enviro200
Mercedes-Benz Sprinter: Sprinter от поколението, произвеждано до 2018 година (W 906), продължава да бъде актуален на нашия пазар на употребявани автомобили за работа.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2019
ISSN: 20191311831503
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: