Камиони - брой 1/2018

Още от поредицата Камиони

Камиони - брой 1/2018

(4.30 от 10 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 1 / февруари 2018

 
Scania представи новата си гама за градски приложения. В края на 2017 г. Scania уверено навлезе в третата фаза от лансирането на новото поколение камиони за европейските пазари. Сега фокусът на вниманието е насочен към товарните автомобили за градски приложения – обновената серия P и изцяло новата серия L.
Настъпи ли газовата епоха? Отдавна се говори за предимствата на двигателите, работещи на природен газ, но до момента те така и не се разпространиха при превозите на средни и дълги разстояния. Три нови двигателя – Cursor 13 NG на Iveco, OC13 на Scania и G13C на Volvo Trucks, имат достатъчно качества, за да започнат да променят ситуацията още през 2018 г.
Пазарът на нови автомобили за работа в България през 2017 г.: 2546 нови тежкотоварни камиона, 1678 нови ремаркета и полуремаркета, 231 нови автобуса и 7735 нови лекотоварни автомобила са регистрирани у нас през миналата година.
 
В брой 1 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Унитрейлър поема генералното представителство на Kögel и Meiller за България
Полуремаркетата BERGERecotrail с официален представител в България. От началото на годината австрийският производител на полуремаркета има официален представител у нас чрез фирмата ТТ Сълюшън ЕООД.
Дойде ли време за електрическите камиони? Отговорът на Daimler е „да“ и първите електрически Fuso еCanter вече са при клиентите в Европа. 
Вносителите на камиони са доволни от постигнатото през 2017 г.
Н.В. КЛИЕНТЪТ - Димитър Рашков, управител на Юроспийд ООД: Ще ни изгонят от Европа, но кой ще поеме нашите курсове!
Първи тест в България на новото Renault Kangoo Z.E. 33. В средата на декември направихме първия у нас пътен тест на обновения лекотоварен автомобил.
София Франс Ауто стана на четвърт век. Стартирала през 1992 г. като вносител на френската марка Peugeot за България през годините компанията постоянно разширява своето портфолио от марки и услуги.
Ford обнови Connect и Courier. Вановете бяха показани за първи път на автомобилния салон в Брюксел в средата на януари
Новият Sprinter идва. Новият голям ван на Mercedes-Benz вече е зад ъгъла. В самия край на 2017 г. в Щутгарт леко бе повдигната завесата пред новото трето поколение на лекотоварния бестселър, чиято официална премиера ще е през първото тримесечие на 2018 г.
Какво се случва на пазара на о́си? След сериозните инвестиции в научно-изследователска и развойна дейност от началото на настоящото десетилетие производителите на мостове за ремаркета започнаха надпревара в областта на цифровизацията. Това ли е верният път?
Промените в Закона за движение по пътищата
Имало едно време… БУЛГАРАЛПИН. Преди 50 години се състоя първото българско участие на професионално ниво в рали Монте Карло – най-престижното и старото в Европа.
Първа доставка на електрически автобус в България. Градският Yutong Е12 ще работи в курорта Албена.
Рекорден резултат при тест на Scania Touring. Среден разход от 18,2 литра дизел на 100 км пробег с натоварен 12-метров туристически автобус. Това е впечатляващият резултат от тест на Scania Touring HD 12.1, проведен и публикуван от онлайн списанието BusToCoach.
15-а победа на КАМАЗ-мастер на рали Дакар
Жерар де Рой с Iveco победи в Africa Eco Race 2018
Втора употреба: Renault гама Т – Роден е здрав!Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 977131183100301
Поредица: Камиони


Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: