Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Аз, готвачът на Живковпечатна: 8.00 лв. -
Кулинарна енциклопедияпечатна: 59.70 лв. -
Приключения по пътя на винотое-книга: 17.00 лв.печатна: 24.00 лв. -
Зимнинапечатна: 5.80 лв. -
Здравословен хляб от цял святпечатна: 7.00 лв. -
Ориент експреспечатна: 15.00 лв. -
Удоволствието от шоколадапечатна: 4.00 лв. -
Бърза и лесна картофена кухняпечатна: 5.00 лв. -
Сборник рецепти за заведенията за обществено храненепечатна: 79.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.