Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Салатипечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Любими семейни рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Приключения по пътя на винотое-книга:
17.00 лв.
8.69 EURпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Вок Фондю - 150 кулинарни рецептипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Какво не знаем за... сиренетопечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Огнена кухняпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Готварските техники и умения - книга 1печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Българска традиционна кухняе-книга:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Книга за здраветопечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.