Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Великолепните кулинарни пътешествияпечатна:
49.90 лв.
25.51 EUR -
Чесънът - най-силният природен лечителпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Книга за здраветопечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Фритюрникпечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
В кухнята с Камелия Воче: лесно, вкусно и полезнопечатна:
30.00 лв.
15.33 EUR -
Ястия с риба: 300 рецептипечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Пурпурен цитрус & сладки уханияпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Сезонна кухняпечатна:
6.95 лв.
3.55 EUR -
Лесна кухняпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.