Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Балканска кухняпечатна: 3.00 лв. -
Празнична великденска и гергьовденска кухняпечатна: 2.50 лв. -
Десерти - рецептурникпечатна: 6.95 лв. -
Министерство на хранатапечатна: 29.99 лв. -
Бобена кухня - храната чудопечатна: 2.50 лв. -
Ароматни задушени гозбипечатна: 4.00 лв. -
Вкусно с Вангапечатна: 3.00 лв. -
Бърза диабетична кухняе-книга: 4.00 лв.печатна: 6.00 лв. -
Мързелива кухняпечатна: 5.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.