Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
64 уникални рецепти за домашно производство на ракияпечатна: 4.00 лв. -
1585 от най-добрите и изпитани рецептипечатна: 15.00 лв. -
Готварската книга на мама Муминкапечатна: 14.80 лв. -
Храните на красотатапечатна: 5.00 лв. -
Кулинарна библияпечатна: 49.95 лв. -
Предястия for Dummies!печатна: 9.99 лв. -
Здравословен хляб от цял святпечатна: 7.00 лв. -
Bulgarian Cuisineе-книга: 7.00 лв.печатна: 8.00 лв. -
6 по 5 рецептие-книга: 4.50 лв.печатна: 22.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.