Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Моето меню за 30 минутипечатна: 29.99 лв. -
Стара градска кухняпечатна: 8.00 лв. -
Chocolate - Indulge Your Inner Chocoholicпечатна: 29.90 лв. -
Световен пътеводител на любителя на хранатапечатна: 48.00 лв. -
Нова готварска книга за мъжепечатна: 20.00 лв. -
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна: 8.00 лв. -
Италианска кухняпечатна: 5.00 лв. -
Скара, маринати и гарнитурипечатна: 3.00 лв. -
Селска кухняе-книга: 2.50 лв.печатна: 4.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.