География и икономика - Помагало за зрелостници и кандидат- студенти

География и икономика - Помагало за зрелостници и кандидат- студенти

(1.50 от 2 гласа)Учебното помагало по География и икономика е предназначено за ученици, зрелостници, кандидат-студенти и родители.

В него са включени тестови задачи по география на света и география на България, съобразени с изискванията на учебните програми за средната общообразователна степен и учебно-изпитната програма за държавния зрелостен изпит по География и икономика на Министерството на образованието, младежта и науката.

Учебното помагало може да бъде използвано от учениците в гимназиалния етап на средното училище за самоподготовка и оценка на знанията и уменията им, за подготовка на зрелостен и кандидатстудетски изпит.

Надяваме се, че помагалото ще улесни и учителите по География и икономика при изготвянето на материали за контролната дейност.

В електронната книга ще намерите линк към двата примерни кандидат-студентски онлайн-теста.

Зрелостниците, техните родители и преподаватели могат да изтеглят ЧЕК-лист за отчитане на отговорите и резултата от сайта на издателството.  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: