Вегетарианска кухня - модерна и традиционна

Вегетарианска кухня - модерна и традиционна

(4.00 от 21 гласа)Хората се насочват към вегетарианската кухня по различни съображения по морални или здравословни, от икономия или просто заради вкуса. Мотивите може да са различни, но едно е сигурно: всеки харесва хубавата храна, а вегетарианските ястия са толкова вкусни, колкото и месните или рибните, (а понякога и повече).

Тази книга ще бъде безценен съветник за тези, които са избрали здравословното вегетарианско хранене като начин на живот. Подбрани са рецепти от цял свят, характерни и традиционни за различните страни и народи прости или изискани, екзотични или твърде обикновени, но с необичайно съчетаване на продуктите, които ще предизвикат вашето въображение и фантазия.

За носталгично настроените към кухнята на нашите баби сме подбрали прости и хранителни ястия, традиционни за нашия народ.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Категория: Кулинария , ePub без DRM
Година: 2013
ISBN: 100011006

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: