Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Готвим за нула времепечатна: 5.00 лв. -
Без мазнини, но вкуснопечатна: 54.90 лв. -
Вегетарианска кухняпечатна: 5.00 лв. -
Сладкарствопечатна: 44.70 лв. -
Джобен наръчник за производство на домашна ракияпечатна: 4.00 лв. -
DiVino Guide - Българските вина 2013 -
1001 вина които непременно трябва да опитатепечатна: 49.90 лв. -
Готвим за 30 минутипечатна: 6.90 лв. -
Ястия според случая и настроениетопечатна: 8.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.