Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Идеалните макаронипечатна: 5.00 лв. -
Готвим в глинени съдовепечатна: 9.50 лв. -
Рибена кухняпечатна: 4.00 лв. -
Готварските техники и умения - книга 2печатна: 15.00 лв. -
Готварска книга 4 сезонапечатна: 15.00 лв. -
Постна кухняпечатна: 2.99 лв. -
Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицинатае-книга: 5.00 лв.печатна: 6.00 лв. -
Bulgarian Cuisineе-книга: 7.00 лв.печатна: 8.00 лв. -
Десертипечатна: 6.80 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.