Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Домашни закускипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Просо - суперхраната на бъдещетопечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Джобен наръчник за производство на домашни винапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Моята кухня 3е-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ароматни треви и сухи подправкипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Какво да сготвим набързопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Ястия с каймапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.