Бариери пред промяната – как мениджърите ги преодоляват заедно с екипа си

Бариери пред промяната – как мениджърите ги преодоляват заедно с екипа си

(4.24 от 21 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Книгата "Бариери пред промяната – как мениджърите ги преодоляват заедно с екипа си" е сборник с различни теми от мениджърската практика и е естествено продължение на книгите "Студен душ за мениджъри" (2019) и "Паркирай егото" (2020). В нея са засегнати теми, с които се сблъскват много от екипите, преминаващи през промени и трансформация – от първоначалното съпротивление и объркване, до достигането на отлични резултати на индивидуално и екипно ниво. Главите са наситени с въпроси, които провокират мениджърите към себеанализ – за по-успешното им себеуправление и управление на екипите във времена на промяна.

Включени са и теми, които са подходящи за екипни упражнения и дискусии. Чрез тях хората в екипите биха могли по структуриран начин да намерят отговори на емоционално заредени и откровени въпроси, свързани със съпротивлението, страховете и излизането извън зоната на комфорта по време на промяна. 
 
Целта на тази книга е да даде възможност на мениджърите и техните екипи да анализират различните аспекти на промяната, както и да им помогне с конкретни идеи за това как да работят по-добре заедно като истински сплотен екип.
 
Изключително интересно четиво, с истинските примери от корпоративния живот. Кара те да се замислиш, да поспреш, пак да се замислиш и да погледнеш нещата отстрани. Въпросите в края на всяка част са много подходящи за прилагане и биха помогнали за справяне в доста ситуации. Книгата би послужила за наръчник как да продължим промяната.
Борис Сарабеев, Site Manager, Modis
 
Книгата въздейства с разбираемо поднесените истини за екипната работа, особено в годината, в която бизнесите бяха изправени пред огромни промени.
Петрана Зайкова, Управител, Тех Индустри България ЕООД
 
Книгата е изключително полезен инструмент за мениджърите, които искат да открият първопричината на случващото се в екипите си. Негативните ефекти са адресирани директно и безкомпромисно. Насочващите въпроси след всяка тема са ключ за онзи, който е готов за честен диалог със самия себе си.
Мариана Кирова, Изпълнителен Директор, Селматик ЕООДKниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2021
ISBN: 9781393322948

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: