Бавно готвене
Електрическата тенджера за бавно готвене е създадена в средата на 70-те години. Предназначена е била главно за готвене на боб и леки ястия за хора, работещи по цял ден. През следващото десетилетие станала много популярна.
В края на миналия век и в началото на сегашния се наблюдава тенденция към промяна на навиците и начините на хранене. Много хора предпочитат естествените хранителни продукти, с по-малко изкуствени и химически добавки и подобрители и с по-голяма хранителна стойност. И така бавното готвене става отново популярно, а с това и тенджерата.
Kниги от същия жанр
-
Млечни продукти - домашно и фермерско производствопечатна: 10.00 лв. -
Да сготвим за приятелипечатна: 8.00 лв. -
1300 коктейла в Наръчник на Нюйоркския барманпечатна: 20.00 лв. -
Готварските техники и умения - книга 1печатна: 15.00 лв. -
Българска празнична кухняпечатна: 4.00 лв. -
Готварска тетрадка за 200 рецепти на...печатна: 6.00 лв. -
Зеленчуци за здравепечатна: 59.70 лв. -
Да готвим с Лучияпечатна: 18.00 лв. -
Пърленки. Чеснови хлебчета. Фокачипечатна: 4.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2014
Страници: 104
ISBN: 9786197047301
Баркод: 9786197047301
Тегло: 0.13 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.