Баба, майка и аз в кухнята: Салати и разядки

Още от поредицата Баба, майка и аз в кухнята

Баба, майка и аз в кухнята: Салати и разядки

(3.40 от 5 гласа)Днес казват, че готвенето е техника и изкуство. За мен то е споделена любов и уважение. Защото как иначе ще се съберат в една кухня три поколения. Тези рецепти са моето наследство от баба и майка. Моето наследство, което аз ще оставя на моите деца и на всички Вас. Защото всяко ястие, поднесено в празник или делник, носи своята история – весела или тъжна, а и своята любов, което е безценно. Дори и най‐обикновената гозба е „най‐хубавата на баба или майка“. И това е така, защото винаги се е приготвяла и се приготвя с любов и уважение за най‐възрастния и най‐малкия член на семейстото и рода. И днес всеки делничен ден става празник, когато около масата се събират моите деца и внуци и казват, че това ястие на майка, а вече и баба, е най‐вкусното, защото усещат, че в него има малко сол и много любов.

Кулинарното ни пътешествие започва именно с произведението, което образно казано държите в ръцете си. Посветена е на салатите, защото те обикновено са първото нещо, с което традиционно започваме да се храним. Тук съм включила и няколко разядки.

Книгата „Баба, майка и аз в кухнята” ще бъде разделена на няколко части, всяка от тях посветена на супи, предястия, основни ястия, десерти, торти и сладкиши. Ще бъде отделено специално място на рибите и морските дарове, а една от тях ще е специално за любителите на италианската кухня.

 

Виж цялата анотация »

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: НаВа Консулт
Категория: Кулинария
Година: 2014
ISBN: 9786199023211


Събраните от мен стотици рецепти са издържали проверката на времето и са многократно изпитвани в практиката. Подходящи са за всякакви поводи – от семейни празници до ежедневен обяд. Не изискват специални умения, т.е. могат да бъдат приготвени и от начинаещи домакини.

В заключение искам да Ви пожелая да изживеете много приятни мигове при приготвянето на описаните тук ястия и ще бъда много радостна и щастлива ако предадете дългогодишния ми опит и на Вашите деца и внуци. Приятно пътешестване в света на кулинарията.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: