Академия на проклятията - Как да се омъжиш за тъмен лорд - Урок осми

Още от поредицата Академия на проклятията

Академия на проклятията - Как да се омъжиш за тъмен лорд - Урок осми

(4.88 от 40 гласа)Никога не се съгласявай да присъстваш на сватбата на която и да е кронпринцеса. Никога! Защото вместо да се забавляваш на празника по гоблинските традиции, може да ти се наложи да търсиш входа в тайното убежище на злобна морска вещица, за пореден път да нахлуеш в спалнята на любвеобилен лорд и дори да се окажеш в капан, поставен от коварния враг. Но ако и това не те плаши, спомни си за това, че сватбите са мероприятие заразно и следващата може да стане твоята, при това, в най-близко бъдеще…

И слава на Бездната, че не ти се налага да избираш между  семейния живот с любимият ти тъмен лорд и интригуващите разследвания в собствената ти кантора. Поне докато не се озовеш в Хаос, в разгара на операция на Службата за безопасност на Империята…  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2018
ISBN: 201862943

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: