Усури - брой 115/2014

Още от поредицата Усури

Усури - брой 115/2014

(3.82 от 17 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

КЪМ ЧИСТОТО ТЯЛО и БИСТРИЯ УМ
Връзката помежду им ни прави здрави и успешни, казва „Усури” през април

Вътрешната чистота значи много – един път в емоционален план, а после и в здравословен... Затова и през април „Усури” създава както карта на нашите емоции – на това към какво водят гневът, натрапчивите мисли, ревността, но също и план за изчистване на органите ни. И едното, и другото са важни. Само като сме в баланс, сме здрави. Тогава умът и тялото са чудесна компания...

ЦЕНТЪР НА ЖИВОТА е черният дроб
Това схващане на древните онагледяваме чрез практики, които помагат да се погрижим за здравето му. Правим го както чрез менюто си – с много цвекло, моркови, броколи, куркума, така и променяйки начина си на живот. В един по-духовен план черният дроб изобразява способността да даряваме на себе си любов. Затова съветът на „Усури” е да сме физически активни и отдадени на това, което обичаме.

ТИЧАНЕТО също е терапевт
Спортът помага да разберем дребните си нещастия – тогава, когато сме потиснати или пък просто не намираме сили да преодолеем затрудненията, навличаме екип и... преминаваме отвъд ограниченията. Всеки спорт по различен начин огъвкавява тялото и ума. Кой, какво и как прави, разказваме ви сега...

ВАКСИНИТЕ остават въпросителна
Предложихме на д-р Румен Стойчев да се поровим в историята им, но се оказа наистина непосилно да намерим истината за ваксините... Благодарение на него обаче слагаме още едно парченце в пъзела на това дали природата не създава по-съвършена ваксина чрез самия ни живот.

Най-застрашени са ОЧИТЕ
Съвременният свят – работата на компютър, мръсният въздух в града, пречи много на очите ни... Почистваме кожата, стараем се да има в нея живот и блясък, а забравяме, че очите също страдат... Затова и специалната ни грижа в този брой е за тях. Представяме системата Йога на очите и един прост комплекс упражнения. Добавяме важни факти и много мигаме – това било основата на правилното им функциониране. Всъщност, дори като четете този текст, ще мигнете сигурно сто пъти... И мозъкът ви сто пъти ще си почине... Но повече в „Усури” през април!

Тяло и ум ведно съчетават и прекрасните личности, за които разказваме в този брой. Снежи спечелила златен медал в ушу на 49. Открила, че чистотата на ума носи на тялото й сила и енергия. Припомняме и историята на Шри Чинмой. Чрез силите на тялото и спорта той доказва, че възможностите ни са неограничени. Можем да ги използваме за нещо хубаво - да обичаме и да творим. Да сме себе си...

А на корицата ще видите пауново перо. Капка вода, която изобразява нашето съвършенство. Миг красота от Деница Дабижева.



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 201413122665115
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: