Story - брой 32/2013

-25%
е-списание - Story - брой 32/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 32/2013

(4.00 от 2 гласа)











Луиза Григорова: Отрових се от ревност

Младата актриса Луиза Григорова споделя в новия брой на списание Story, че по време на връзката си с Явор Бахаров е била болезнено ревнива.

„Урока, който научих от Явор, е да не обсебвам хората около себе си. Когато станахме гаджета, аз бях твърде консервативна във връзките си, имах собственическо чувство към мъжете до мен и бях много ревнива. Исках като съм с някого, той да е само мой, да се затворим, да сме само двамата на този свят, от сутрин до вечер, никой наникъде да не поглежда, да няма личен живот, да няма приятели“, спомня си за онова време брюнетката.

Как гледа на живота и отношенията си с мъжете Луиза днес, какво споделя за новия мъж в живота си и коя е била най-голямата й любов до момента, можете да разберете в новия брой на списание Story,.



е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819132
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: