Профил на Kristina Meshulam -



Последни коментари на потребителя


Академия на проклятията - Не проклинай своя директор - Урок първи
Kristina Meshulam - 15 яну 2018


Светла, забавна и лека за четене, отлична за да ви извади от зимната депресия и да ви накара да прекарате не една вечер на топло у дома с чаша билков чай или какао.


Академия на проклятията - Тайните понякога са смъртоносни - Урок Трети
Kristina Meshulam - 18 апр 2018


Благодаря на всички ви за приятните коментари и много се радвам, че историята е успяла да ви увлече. Ще предам на авторката вашите комплименти. Четвьртата част ще бьде публикувана в края на април, така че да можете да си я подарите за майските празници. Колкото до отпечатването на серията - в момента агентьт на Елена Звездная води преговори с бьлгарски издателства и се надявам, че ще имате вьзможността да попьлните библиотеката си не само с "Академия на Проклятията", а и с други нейни книги. Сльнчева пролет!


Академия на проклятията - Тайните понякога са смъртоносни - Урок Трети
Kristina Meshulam - 10 май 2018


Само след някой и друг ден, чакам файла от коректора.Благодаря ви за тьрпението.


Академия на проклятията - Как да преметнеш нечисти с пари - Урок четвърти
Kristina Meshulam - 22 май 2018


T Georgieva,надявам се, до един месец :)


Академия на проклятията - Как да преметнеш нечисти с пари - Урок четвърти
Kristina Meshulam - 16 юни 2018


Здравейте, урок 5 ще излезе до края на месеца. Радвам се, че се интересувате и че ви харесва книгата.


Академия на проклятията - Как да преметнеш нечисти с пари - Урок четвърти
Kristina Meshulam - 21 юни 2018


Скъпи приятели, за да бъдете в течение за всички новини, които касаят "Академията на Проклятията" и излизането на други книги на Елена Звездная в България, ви каня да посетите страничката ни ва Фейсбук: https://www.facebook.com/kristinameshulam/?modal=admin_todo_tour Там можете да оставяте вашите коментари, да задавате въпроси на самата писателка, да обсъждате прочетеното и да споделяте идеите си. Винаги сте добре дошли!


Академия на проклятията - Как да не объркаш древните клетви - Урок Пети
Kristina Meshulam - 01 юли 2018


Обсъждаме книгата и героите, научаваме повече за творчеството на авторката и просто събираме интересни хора в добра компания на https://www.facebook.com/kristinameshulam/


Долината на драконите - Магическа практика - Част Първа
Kristina Meshulam - 12 ное 2018


Здравейте, Академията 7 ще излезе след няколко дни. Съжалявам, че не мога да вляза в профила си във Фейсбук. Опитвам се да го възстановя. Нещо му се случи. Благодаря на всички за търпението.


Долината на драконите - Магическа експедиция - Част Втора
Kristina Meshulam - 07 фев 2019


За всички, които се интересуват, но не са се присъединили към групата ни във Фейсбук - поредицата е от три книги, това е втората й част, третата ще излезе най-вероятно някъде около средата на март.


Долината на драконите - Магическа сделка - Част Трета
Kristina Meshulam - 08 мар 2019


Можете да се включите към коментарите и обсъжданията на https://www.facebook.com/kristinameshulam/ или на https://www.facebook.com/groups/2028320193882941/?source_id=482021035565787


Катриона - Принцеса за специални операции - Част 1
Kristina Meshulam - 08 май 2019


За тези, които за първи път се сблъскват с авторката и нейните произведения - "Катриона" е цикъл от шест книги, които ще излизат с периодичност приблизително една в месец. Страницата във Фейсбук, на която обсъждаме творчеството на Елена Звездная е: https://www.facebook.com/kristinameshulam/?modal=admin_todo_tour от нея има и бутон към групата със същото име, където публикуваме преводи на книги в свободен достъп и просто се забавляваме.


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: