Храненето като лечение

Храненето като лечение

Автор: Шиам Сингха
(3.91 от 11 гласа)











Ако Квинтилиан е казал: „Живея не за да ям, а ям, за да живея“, енциклопедистът в областта на здравето от природата Сингха казва: „Ям така, че да съм здрав!“

„Храненето като лечение“ е за всеки, който разбира първостепенното влияние на храната върху здравето ни.

Ще откриете как да:

-  се храните така, че да няма риск за вашето здраве;

-  откриете благотворното влияние на медитацията и аюрведа;

- изпробвате 32 разнообразни диети. Освен това ще се запознаете с различни:

- често срещани болести и неразположения и лечението им;

- храни и лечебното им въздействие. Шиам Сингха е изучавал остеопатия в Лондон, преди да получи квалификация като лекар по акупунктура в Хонконг и Тайван. При завръщането си в Лондон поставя началото на Британската школа по акупунктура. Живял и учил сред монасите в пустинята Гоби, където развива основните си идеи за лечебното хранене.



Печатна книга

15.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Шиам Сингха
Издател: Изток Запад
Година: 2014
Страници: 308
ISBN: 9786191524549
Баркод: 9786191524549
Тегло: 0.40 кг.
Размер: 14.50x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: