Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Нежни сърцапечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Джак Ричър: Един изстрелпечатна:
17.00 лв.
8.69 EUR -
Планината на троловетепечатна:
11.00 лв.
5.62 EUR -
Акушерката от Венецияпечатна:
11.95 лв.
6.10 EUR -
Преследвана от сенкипечатна:
6.95 лв.
3.55 EUR -
Владимир Соловьов: Божествен огънпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Антични болкипечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Килн хорапечатна:
8.50 лв.
4.34 EUR -
Театър-1печатна:
16.00 лв.
8.18 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.