Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Парадоксът МаМапечатна: 22.00 лв. -
Българинът по света в началото на ХХ векпечатна: 12.00 лв. -
Училищен надзорпечатна: 15.99 лв. -
Измаматапечатна: 12.00 лв. -
Писма до Миленапечатна: 15.00 лв. -
Посока Сакраментопечатна: 5.00 лв. -
Старите днипечатна: 7.95 лв. -
Леопардътпечатна: 20.00 лв. -
Обсадатапечатна: 17.90 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.