Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Убиецът в зелената горапечатна: 6.90 лв. -
Купонджии и купонджийки: Тостовепечатна: 6.99 лв. -
Раждането на тигровата акулапечатна: 6.99 лв. -
Пред прага на храмапечатна: 9.95 лв. -
Три плюс 1печатна: 12.00 лв. -
Голямата скукапечатна: 11.99 лв. -
Понякога ангелипечатна: 11.95 лв. -
9 милиметра: Истинската история на българската мафияпечатна: 11.00 лв. -
Един неясен профилпечатна: 12.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.