Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Дъщерята на лечителяпечатна: 8.00 лв. -
Шампанско и смъртпечатна: 6.90 лв. -
Градината на Бадалпурпечатна: 15.00 лв. -
Душа в пламъципечатна: 16.90 лв. -
Мисия Лондонпечатна: 12.00 лв. -
Борба за езикпечатна: 5.00 лв. -
Пепита Хименес. Доня Луспечатна: 12.99 лв. -
Ако животът не е чудое-книга: 8.45 лв.печатна: 11.95 лв. -
Светът на огън и лед. Неразказаната история на Вестерос и Игра на троновепечатна: 39.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.