Технология и хигиенна преценка на продуктите от животински произход
Книгата е предназначена за учениците, придобиващи специалност ветеринарен техник; за студентите, изучаващи ветеринарна медицина; за специалистите по ветеринарна медицина. Настоящето издание представя най-новите моменти в технологиите и хигиенната преценка на продуктите от животински произход.
Kниги от същия жанр
-
Изпъчи гръд, поеми дъх...печатна: 14.00 лв. -
Горещ, плосък и пренаселенпечатна: 18.00 лв. -
The Astrology Bibleпечатна: 28.90 лв. -
Беседи с младитепечатна: 14.00 лв. -
Психология и алхимияпечатна: 13.70 лв. -
Английска граматикапечатна: 9.00 лв. -
Космос и слузести извънземнипечатна: 2.99 лв. -
Human Anatomyпечатна: 51.00 лв. -
How to Travel with a Salmonпечатна: 18.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Помагала и справочници
,
Книги
Година: 2003
Страници: 334
ISBN: 954849650X
Баркод: 9789548496506
Тегло: 0.28 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.