Стълбата на успеха

Стълбата на успеха

(4.20 от 5 гласа)











Предприемачите, които се нуждаят от тази книга, вече правят успешен бизнес и са постигнали впечатляващ растеж. Но Фламхолц и Рандъл им предлагат пътна карта, която показва как точно и ефективно да бъде управляван постигнатия растеж, и как да не се загуби предприемаческия дух, довел до него.

„Стълбата на успеха” е базирана на две различни, но свързани концепции: модел на организационна ефективност и модела на жизнения цикъл на организацията. Авторите съпоставят предприемаческия и професионалния мениджърски стил на управление, обяснявайки кога да се използва всеки от двата стила и защо използването на погрешния може да доведе до фалит и най-проспериращата комапиня.

Книгата съдържа подробна рамка за управление на фирмата през целия й живот, като обръща специално внимание на фазите на растеж от създаването до превръщането й в професионално управлявана компания. С нея авторите правят своя оригинален принос в световната литература по мениджмънт, предлагайки универсален бизнес-подход, който интегрира идеи от продуктовия цикъл до типа лидзерство и корпоративнатакултура.

Всеки в бизнеса може да съжалява, че не е прочел „Стълбата на успеха” по-рано. За студентите по бизнес и мениджмънт тази книга е учебник. За начинаещите предприемачи - ръководство за действие. За професионалните мениджъри - доза реализъм.

В „Стълбата на успеха” няма излишни стъпала. Изкачете се с нея до върха!



Печатна книга

18.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Издател: Мак
Година: 2007
Страници: 352
ISBN: 9789548585032
Баркод: 9789548585033
Тегло: 0.45 кг.
Размер: 17.00x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: