Строителна техника - брой 4/2021

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 4/2021

(4.20 от 5 гласа)











Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 4 / септември 2021

Hitachi CM продължава да развива авангардната си серия верижни багери ZX-7. През това лято дебютираха още пет модела с работни маси от 17 до 25 т, с което японската компания обнови изцяло машините си в средния клас.
След глобалния успех на своята гама дъмпери MDX и скорошното представяне на изцяло новия 3.5-тонен модел 3.5MDX Mecalac обяви поредица от еволюционни промени в портфолиото си. 
В България предстои изграждането на големи инфраструктурни обекти. Затова изборът на подходящи еднобандажни валяци с необходимата производителност, ефективност, надеждност и лекота на управление са от изключителна важност за качественото уплътняване в заложените срокове, при възможно най-ниски разходи за експлоатация и поддръжка на машините. Ето какво предлага реномираният немски производител Hamm.
 
В брой 4 / 2021 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
JCB представя ненадминатата си гама верижни багери от серия Х – вече с двигател STAGE V 
На изложение като на изложение
LiuGong и тайната на техните успешни челни товарачи
Висока производителност и ефективност с CASE 821G Z-BAR
Ако го нямате, произведете го
Новата гама багер-товарачи CAT
Технологично превъзходство в основите на новите пътища
Hyundai CE представи нови колесни багери от А серията
Нови челни товарачи Doosan
Дистанционно управление Bobcat MaxControl



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 202163723


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: