Свинско месо
Още от поредицата Любими домашни рецепти
-
-
-
-
-
-
-
Бирена кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Българска кухняпечатна:
9.90 лв.
5.06 EUR -
Любими семейни рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Празнична кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Готвим в глинено гърнепечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Аз, готвачът на Живковпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Вкусно или полезно? И двете!печатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Вкусове от близо и далече-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Гофретите, вафлите, палачинкитепечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR
Има ястия, които са безспорно вкусни, но има и такива още пo, които ни карат да забравим доброто възпитание и до последно да обираме със залък чинията, нищо, че тя отдавана е изтъркана до блясък. Няма място за безпокойство, защото всеки е изпадал в такава ситуация при поднесена тава със сочен свински джолан с картофи, мариновани свински ребърца, до златисто изпечена вратна пържола или друсан кебап. При ребърцата даже е още по-сладко, защото можеш до насита да си ближеш и пръстите. И хич да няма друга причина, за една банска капама е редно да се извади глиненият гювеч от дъното на шкафа. Ред месце, ред кисело зеле, розова сланинка, чубрица и чесън, после няколко часа на бавен огън и, за да се подсили апетита у чакащите, се пълнят чашите с червено вино.
Ей това е хубавото на зимата, че все ще намерим оправдания, когато прегрешим с ядене и пиене. Празници много, фурната щедра на топлина и аромати, чаши пълни. Как да устои човек на такива изкушения?!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.