Свинско месо
Още от поредицата Любими домашни рецепти
-
-
-
-
-
-
-
Златната книга на шоколадапечатна:
48.00 лв.
24.54 EUR -
Българско кулинарно Възражданепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Какво да сготвим за 30 минутипечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Най-вкусните рецепти от близкоизточната кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
1001 вина които непременно трябва да опитатепечатна:
49.90 лв.
25.51 EUR -
Мъжка кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Bulgarian Cuisineе-книга:
7.00 лв.
3.57 EURпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Предястия for Dummies!печатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Супер салатипечатна:
64.80 лв.
33.13 EUR
Има ястия, които са безспорно вкусни, но има и такива още пo, които ни карат да забравим доброто възпитание и до последно да обираме със залък чинията, нищо, че тя отдавана е изтъркана до блясък. Няма място за безпокойство, защото всеки е изпадал в такава ситуация при поднесена тава със сочен свински джолан с картофи, мариновани свински ребърца, до златисто изпечена вратна пържола или друсан кебап. При ребърцата даже е още по-сладко, защото можеш до насита да си ближеш и пръстите. И хич да няма друга причина, за една банска капама е редно да се извади глиненият гювеч от дъното на шкафа. Ред месце, ред кисело зеле, розова сланинка, чубрица и чесън, после няколко часа на бавен огън и, за да се подсили апетита у чакащите, се пълнят чашите с червено вино.
Ей това е хубавото на зимата, че все ще намерим оправдания, когато прегрешим с ядене и пиене. Празници много, фурната щедра на топлина и аромати, чаши пълни. Как да устои човек на такива изкушения?!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.