Сборник рецепти за ученическите столове и бюфети
Сборникът е актуализирано ръководство с практически указания за прилагане на съвременните изисквания за здравословно хранене.
Съдържа:
- Голям брой рецепти , съобразени с хранителните потребности и действуващите национални нормативни актове за организирано хранене на децата в ученическа възраст.
- Изисквания за здравословно хранене на децата и практически указания за тяхното прилагане.
- Основни изисквания към качеството на храните и напитките.
- Хигиенни изисквания
- Принципи за съставяне на менютата.
- Фири и добавки при студена и топлинна обработка на хранителните продукти.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.