СПИСАНИЕ DIVINO бр. 11
Новият брой на DiVino Magazine представя актуалните вина от совиньон блан на българския пазар. По принцип вината от този сорт са най-свежите, звънтящи и сочни, които могат да ви попаднат, те са идеалните кавалери за салати, предястия и весели събеседници. Как се представя българската версия на совиньон блан, може да научите от брой 11 на DiVino Magazine.
Списанието ви отвежда на брега на Дунав, на гости в една от новите български изби - Шато Бургозоне. Въпреки че се появи преди само три години, тя бързо привлече интереса на много ценители с вкус към честно направените, свежи и плодови сортови вина. Пътешествията на DiVino Magazine продължават с една истински гореща дестинация – Испания. Това е страна, в която виното е навсякъде и винаги - в разговорите и мислите на хората, в чашите и в шегите им, в празниците, на обядите и вечерите им, вкъщи, навън, през всички сезони, от векове. Испанците в не по-малка степен от французите или италианците вярват, че храната и виното са неразделни. Ще се запознаете с отделните винени региони, ще се потопите в системата от наименования за произход. Все пак Испания води всички страни в света по площи с лозови насаждения! Брой 11 на DiVino Magazine предлага и дегустация на близо 60 испански вина, които може да намерите на българския пазар.
Средиземноморската тема продължава с пенливи вина от Италия. Въпреки че вината от Шампан са се превърнали в синоним на вино с мехурчета, истината е, че Италия произвежда повече различни видове пенливо вино от всяка друга страна в света. От страниците на брой 11 ще се срещнете и с хората, които стоят зад едни от най-успешните ресторанти у нас в момента – Мезе и Таван.
Kниги от същия жанр
-
Как да я впечатлимпечатна: 5.00 лв. -
Как да го впечатлимпечатна: 5.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.