Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Кулинарна енциклопедияпечатна: 59.70 лв. -
Изкуството да вземаме решенияпечатна: 18.75 лв. -
Успешната стратегияпечатна: 6.50 лв. -
Уорън Бъфет и анализът на финансови отчетипечатна: 16.00 лв. -
Как да печелим от сделки с недвижими имотипечатна: 14.90 лв. -
Вкусни картофипечатна: 48.80 лв. -
Процесът по ЗАННпечатна: 23.00 лв. -
Нотариално правопечатна: 15.00 лв. -
Мъдрецитепечатна: 13.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.