Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Мълчаливият език на лидеритепечатна:
13.00 лв.
6.64 EUR -
Закон за здравното осигуряванепечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Развий лидера в тебпечатна:
17.00 лв.
8.69 EUR -
Луд ли е шефът ти?печатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Калорични и диетични супипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Селска кухняпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Застраховане - теория и организацияпечатна:
14.30 лв.
7.31 EUR -
Земеделски земипечатна:
7.90 лв.
4.03 EUR -
Ефективни промоциипечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.