Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Фритюрникпечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Практикум по бизнесоценяванепечатна:
13.70 лв.
7.00 EUR -
Новото данъчно законодателствопечатна:
32.40 лв.
16.56 EUR -
Високоефективната организацияпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Работно време, почивки и отпускипечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Пари и властпечатна:
14.50 лв.
7.41 EUR -
Италианска кухняпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Правата на човека в международните отношенияпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Морски деликатесипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.