Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Ястия с риба: 300 рецептипечатна: 4.50 лв. -
Кой се страхува от Адам Смит? Или как пазарът се сдоби с душата си!печатна: 18.00 лв. -
Лесна кухняпечатна: 7.00 лв. -
Етикет за всеки ден: Как да се държим в обществото, у дома, в офисапечатна: 16.00 лв. -
Аз, готвачът на Живков - книга 2: Вълшебните рецепти на Бай Данчопечатна: 8.00 лв. -
10-те храни, които очистват организмапечатна: 5.00 лв. -
Актуални моменти при възлагане на обществени поръчкипечатна: 18.00 лв. -
Предприемачество 101печатна: 20.00 лв. -
Кулинарна съкровищницапечатна: 9.30 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.