Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Да оцелеем в кризитепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Успешна кариера в рекламния бизнеспечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Сборник в памет на проф. д-р Живко Сталевпечатна:
45.00 лв.
23.00 EUR -
Едноминутният предприемачпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
111 рецепти около светапечатна:
40.00 лв.
20.45 EUR -
Ръководство за упражнения и сборник от задачи по "Икономика на предприятието"е-книга:
8.00 лв.
4.09 EUR -
100 дни от живота на един супершефпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Еротична кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Телевизионната програма на обществената телевизия: Публичноправни аспектипечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.