Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Нарушете всички правила: какво по-различно правят добрите мениджъри?печатна:
14.50 лв.
7.41 EUR -
Административен процеспечатна:
6.20 лв.
3.17 EUR -
Поночки. Бухтички, Еклерипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Митническо правопечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Маркетингово позициониранепечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Цената на неравенствотопечатна:
33.00 лв.
16.87 EUR -
Международно правораздаване. Международен арбитраж и международен съд на ООНпечатна:
17.00 лв.
8.69 EUR -
Ястия с птиципечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR -
Вок Фондю - 150 кулинарни рецептипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.