Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Селска кухняпечатна: 9.00 лв. -
Кодекс на труда 2013печатна: 12.00 лв. -
Изготвяне на съвършеното CVпечатна: 12.00 лв. -
Трудови отношения 2014печатна: 32.40 лв. -
Проектиране, строителство и въвеждане в експлоатация на строежитепечатна: 14.90 лв. -
Лесни ястия всеки денпечатна: 59.70 лв. -
Подходящ ден за умиранепечатна: 10.99 лв. -
Сладки нотипечатна: 25.00 лв. -
Джобен маркетингпечатна: 7.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.