Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Общностното право в българската съдебна практика (2007-2008)печатна: 15.00 лв. -
Библия на продаванетопечатна: 35.00 лв. -
Магията на рибната кухняпечатна: 8.00 лв. -
Ефективният лидерпечатна: 4.80 лв. -
Разследване на престъпления против личносттапечатна: 18.00 лв. -
Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицинатае-книга: 5.00 лв.печатна: 6.00 лв. -
Завръщането на икономиката на депресията и кризата от 2008 г.печатна: 11.00 лв. -
Основи на инвестиранетопечатна: 12.00 лв. -
Закон за задълженията и договоритепечатна: 7.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.