Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецепти
Настоящата книга обхваща както теоретичните постановки на разделното хранене, така и практическото му приложение в българската кухня.
Предназначението на тази книга е:
да служи като ръководство за практическо прилагане на принципите на разделното хранене, съобразено с българските условия на живот и хранене и да отговори на въпроса: как да приложим разделното хранене в българската кухня
да запознае читателите с теоретичните постановки на разделното хранене: основни принципи, класификация на хранителните продукти, таблица за състава на храните и др
Kниги от същия жанр
-
Усещане за вкус. Зима. Рецептите на chef Петровпечатна: 9.90 лв. -
РейкиДо: 21 дни пракитикапечатна: 7.90 лв. -
Кализия - Чудодейната билка от Русияе-книга: 5.00 лв.печатна: 7.00 лв. -
От шоколада до морфинапечатна: 14.00 лв. -
Доброто храносмилане лекувапечатна: 6.00 лв. -
Библията за гърбапечатна: 25.00 лв. -
Даровете на дивата природапечатна: 10.00 лв. -
Практика на оздравяването - Книга 1печатна: 6.90 лв. -
Даоистки и тибетски техники за здравепечатна: 8.99 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Здраве и щастие
Категория:
Здраве. Диети
,
Храни
,
Медицина, Здраве
Страници: 424
ISBN: 9789549356489
Баркод: 9789549356489
Тегло: 0.30 кг.
Размер: 13.50x20.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.