Празнична великденска и гергьовденска кухня
Книгата включва рецепти от българската национална кухня. Съставител на книгата е Тодор Енев.
Kниги от същия жанр
-
Специалитети с колбасипечатна: 8.00 лв. -
Постна кухняпечатна: 8.00 лв. -
Усещане за вкус. Зима. Рецептите на chef Петровпечатна: 9.90 лв. -
Готварските техники и умения - книга 3печатна: 15.00 лв. -
Ястия на парапечатна: 4.00 лв. -
Съчетаване на храни с напиткипечатна: 12.00 лв. -
Аз, готвачът на Живков - книга 2: Вълшебните рецепти на Бай Данчопечатна: 8.00 лв. -
500 ястия на барбекюпечатна: 19.90 лв. -
Виното - всичко, което трябва да знаем за негопечатна: 24.90 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.