Печено месо, сосове
Книгата съдържа рецепти за печено агнешко, свинско, телешко, пилешко месо; гювечета, гарнитури и сосове.
Kниги от същия жанр
-
Българска национална кухня - Български езикпечатна: 10.00 лв. -
Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условияпечатна: 5.00 лв. -
Еротична кухняпечатна: 4.00 лв. -
Постни ястияпечатна: 5.00 лв. -
Всичко за пастатапечатна: 7.50 лв. -
Малката голяма вегетарианска книгапечатна: 35.00 лв. -
Всичко в един тиганпечатна: 17.00 лв. -
Българска национална кухняпечатна: 15.00 лв. -
По следите на зехтинае-книга: 14.70 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.