Отглеждане на буби
Бубарството е един от малкото подотрасли на земеделието, който е в състояние на осигури, без значителни капиталовложения и за сравнително кратък период от време, доходи на фермерите, а преработката на пашкулите и суровата коприна - голям брой работни места. Благоприятният климат и съществуващите богати национални традиции са решаващи предпоставки за по-нататъшно развитие на бубарството. Производството на пашкули се нарежда на едно от първите места по приходи от 1 da обработваема земя, което го прави особено подходящо за дребните земеделски стопанства.
Съдържание
* Увод
* Черничарство
- Характеристика и значение на черницата
- Морфологично и анатомично устройство на черницата
- Размножаване на черницата
- Избиране и подготвяне на място за черничево насаждение и засаждане
- Формиране, агротехника и експлоатация на черницата
* Бубарство
- Черничева копринена пеперуда
- Организация и технология за отглеждане на копринената буба и производство на пашкули
- Технологични характеристики на пашкулите
* Икономика и организация на бубарството
Kниги от същия жанр
-
Мъж, вкусен на опитванепечатна: 5.00 лв. -
Обади се на принцесата (Моят смартфон)печатна: 19.99 лв. -
Презрениетопечатна: 12.00 лв. -
Пътешествието на Фелишапечатна: 7.00 лв. -
Защо се самоубиват поетитепечатна: 16.00 лв. -
Какуро и други коварни игри с числапечатна: 2.49 лв. -
Преобразена - книга 1печатна: 19.90 лв. -
Дневници и нощниципечатна: 10.00 лв. -
Производство на домашни ракии, ликьори и плодови винапечатна: 5.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.