Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Георги Марков в 24 часапечатна: 6.00 лв. -
Оригами For Dummiesпечатна: 12.00 лв. -
Кактусипечатна: 9.00 лв. -
Судоку For Dummies. Книга вторапечатна: 3.99 лв. -
Начално обучение на кучетопечатна: 7.00 лв. -
Магичният градпечатна: 13.00 лв. -
Судоку мания 3печатна: 2.49 лв. -
Фотографски определител на ДИВИТЕ ЦВЕТЯ в Европапечатна: 6.95 лв. -
Градинарствопечатна: 6.50 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.