Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Календар на ловецапечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Най-известните фокуси в светапечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
500 броя Минута е многопечатна:
11.99 лв.
6.13 EUR -
За ловното оръжие от А до Япечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Правительницы. Украшения и талисманы/ The Women Rulers. Jewellery and Talismansпечатна:
40.00 лв.
20.45 EUR -
Балконски цветяпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Книга за ножоветепечатна:
28.90 лв.
14.77 EUR -
Подборен отстрелпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Декоративните костенуркипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.