Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Как да си направим водкапечатна: 6.00 лв. -
Фотографски определител на ДИВИТЕ ЦВЕТЯ в Европапечатна: 6.95 лв. -
Българска риболовна енциклопедияпечатна: 34.99 лв. -
Пуделпечатна: 9.99 лв. -
100-те най-големи бедствия на всички временапечатна: 19.19 лв. -
101 места за семейни екскурзиипечатна: 19.00 лв. -
Какуро for Dummies - книга 1печатна: 3.99 лв. -
Класически автомобили от 1945 до днеспечатна: 89.00 лв. -
Палмипечатна: 14.95 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.