Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Терариумни животнипечатна: 6.20 лв. -
Ръководство по оцеляване for dummiesпечатна: 15.00 лв. -
Българска ловна енциклопедияпечатна: 90.00 лв. -
Судоку мания 2печатна: 2.49 лв. -
Колипечатна: 9.99 лв. -
Риболов със силиконова стръвпечатна: 5.00 лв. -
Около света за 80 днипечатна: 17.00 лв. -
Алтернативи в риболовапечатна: 4.00 лв. -
ВЪПроси на РОСИпечатна: 6.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.