Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
100 късметчетапечатна: 7.50 лв. -
101 неща, които трябва да направите преди да остареете и да се отегчитепечатна: 16.90 лв. -
Правительницы. Украшения и талисманы/ The Women Rulers. Jewellery and Talismansпечатна: 40.00 лв. -
Атлас по цветарство - част 1печатна: 19.90 лв. -
Отглеждане на лимон и други цитруси у домапечатна: 5.00 лв. -
Екоградинатапечатна: 11.00 лв. -
Уроците на риболовната практикапечатна: 5.99 лв. -
Аквариумни рибипечатна: 8.50 лв. -
Кактусипечатна: 9.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.