Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Шедьоврите: 60 велики картини от Ботичели до Пикасопечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Удивителните птици на Българияпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Декоративни дървета и храстипечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Отвъд Судокупечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Градински цветя - 330 видапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Българска ловна енциклопедияпечатна:
90.00 лв.
46.01 EUR -
Енциклопедия на стайните растенияпечатна:
19.50 лв.
9.97 EUR -
Ветеринарен наръчник за притежателите на домашни коткипечатна:
29.90 лв.
15.28 EUR -
Малка енциклопедия за котки и котенцапечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.