Методи, наблюдения, теории

Още от поредицата УКА 225

Методи, наблюдения, теории

(3.95 от 19 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

10.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Тази книга е първата от серията УКА 225 посветена на фундаментите на точните науки. В книгата са въведени няколко малко изследвани понятия, както и няколко от съставните части на точните науки, които обикновено се игнорират от авторите. Главите са относително независими, което позволява да бъдат четени в произволен ред. Книгата е в известен смисъл общ увод за следващите от серията, в нея основна тема е методологията на точните науки, а преди всичко на математиката.

Поредицата УКА 225 възникна като опит на автора да подреди за себе си и читателя възникващите математически отражения на реалността – била тя многомерна, Нютонова или Хокингова, видяна от класическата или квантовата физика, подлежаща на докосване или умозрителна... Съответно – има начало, но край не се очаква. Съкращението УКА може да означава Универсални Конструктивни Абстракции, докато 225 от пръв прочит е номер на лаборатория, като може да е и друго, но не и горна граница.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: ФорКом
Категория: Науки
Година: 2014
ISBN: 9789544642211
Поредица: УКА 225

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: