МЕНИДЖЪР - брой 7/2013

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 7/2013

(4.00 от 1 глас)











Нещо хубаво се случва през последните години в България - нараства броят на зелено мислещите и зелено действащите хора. Това показват резултатите от различни екоинициативи на медии и обществени организации. Сред тях е и нашият Зелен кръг на българските компании, в който вече членуват 215 фирми с хиляди служители.

Затова не е изненада, че основният извод в доклада на Световната банка, огласен на четвъртия Зелен форум, организиран от „Мениджър” и GLOBUL, е, че България има добър потенциал за устойчив бизнес (репортаж от събитието четете в броя). Сега е важно да се създаде средата, в която фирмите ще имат и интерес да се грижат за природата. Много искаме до следващия Зелен форум през юни 2014 г. значително да се увеличат компаниите, които с гордост и чест ще могат да поставят голяма зелена точка върху продуктите си. „Мениджър” ще съдейства това да се случи. Който пази природата, пази България!

Желая ви приятно четене!

Максим Майер,
редакционен директор



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 156
ISSN: 2013977131121300707
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: