МЕНИДЖЪР - брой 11/2012

Още от поредицата Мениджър

МЕНИДЖЪР - брой 11/2012

(3.00 от 7 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Нашият Бил Гейтс

Колкото повече отиваме към края на годината, толкова повече започваме да мислим какви хубави неща да направим за Коледа. Точно тогава много мениджъри и фирми вършат различни добри дела. За повечето от тях изобщо не е вярно, че се сещат за бедните, изоставените и нещастните само по празниците. Но дори за някои да е така - няма нищо лошо. Помощта винаги е ценна, особено когато е от сърце.

През последните години всяка успешна компания в България развива социално отговорна дейност. Нещо повече, добрите дела в полза на обществото станаха основен критерий за бизнеса на фирмата, за ценностите, за политиките, които води.

В България има огромни традиции в това отношение. „Мениджър” е разказвал за народополезните дела на българските предприемачи от Освобождението до края на Втората световна война. Почти всички са били крупни дарители, но някои от тях са направили уникални неща.

Сега също има богати хора. Част от тях подпомагат болници, плащат образованието на даровити деца, дават пари за култура. Но за тези техни дела почти нищо не се знае. Те предпочитат да ги държат в сянка – въпрос на личен избор, но и на обществена атмосфера. Дали вече нямаме нужда да научим за тях, за големите пари, които дават за другите, и защо го правят? Дали нямаме нужда от техния пример?

Сигурен съм, че много от наистина богатите хора в България биха застанали зад силна обществена идея. Освен това зная, че скоро ще се появи и българският Бил Гейтс, който ще ги мотивира и вдъхнови, ще даде посока на техните мечти. Дошъл е този момент да се обединят и да заработят заедно.
Списание „Мениджър” с пълна убеденост ще ги подкрепи. Ние като народ имаме нужда от своите филантропи, които да ни показват как благородно може да се постъпва, как каузите може да обединяват хората.

Истински богат е този човек, който споделя богатството си с другите.

Желая ви приятно четене!

Максим Майер,
редакционен директор  



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Мит Прес
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 2012977131121300711
Поредица: Мениджър


Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: