Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Nicolai Ghiaurovпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Слова и видения на Слава Севрюковапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Давид, Великия, книга 1печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Изкуството да бъдем баба и дядопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
The Da Vinci Codeпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Херман Хесепечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
В дълбинитепечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Момичето, което играеше ГОпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Атлас на българската литература 1740-1877печатна:
35.00 лв.
17.89 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.