Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Български народни носиипечатна: 1.99 лв. -
Душевно здравото обществопечатна: 8.00 лв. -
Политическото представителство след комунизмапечатна: 13.00 лв. -
Палми за дома и за откритопечатна: 8.00 лв. -
Хора, години, власт. Мемоари - том 1печатна: 16.90 лв. -
Microsoft Office Project 2007печатна: 25.00 лв. -
Жабокът и широкият святпечатна: 8.00 лв. -
Бляскав животпечатна: 19.95 лв. -
Танцът на смърттапечатна: 38.90 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.