Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
По пътеките на любовтапечатна: 9.00 лв. -
Пътуване на югпечатна: 16.00 лв. -
Драмипечатна: 10.00 лв. -
Моите първи цифрипечатна: 12.90 лв. -
Абитуриентски балове в Адапечатна: 11.99 лв. -
The Road to Gandolfoпечатна: 13.90 лв. -
История на Черно морепечатна: 15.00 лв. -
50 години БНТ. 30 години Минута е многопечатна: 18.00 лв. -
Куманология. Историографски ескизи. Том 1 и 2печатна: 35.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.