Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Неврозитепечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Балончето и куклата с розовата рокляпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Winx club: Тайните на красотатапечатна:
14.99 лв.
7.66 EUR -
Америка: социалният тропикпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Намек за обяснениепечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Пътуване на югпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Гастарбайтерпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
See the Worldпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Вечното дерби: Левски - ЦСКАпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.