Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Corpus Hermeticum - том 2печатна:
36.00 лв.
18.40 EUR -
Музиката моя съдба - Влади Симеоновпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Winx 3D: Вълшебно приключение - Играй с героите от филмапечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Външната политика на Европейския съюзпечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Хронология на Средновековиетопечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Змията от светлинапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Васил Левскипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Блажени безумципечатна:
11.00 лв.
5.62 EUR -
Етническите малцинства в Българияпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.