Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Чародейки от цял святпечатна:
24.90 лв.
12.73 EUR -
По следите на... Крал Артурпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Фотомания - брой 6печатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Баща ми и азпечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Смеещият се Будапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Любен Гоцев - човекът в сянкапечатна:
9.10 лв.
4.65 EUR -
Сълзи в пясъкапечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Земноводни и влечуги в нашия домпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Паметници на признателност за Освобождението на Българияпечатна:
59.00 лв.
30.16 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.