Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Зехтинътпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Най-вкусните ястия от най-известните световни кухнипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Да печем с любовпечатна:
58.80 лв.
30.06 EUR -
Всичко в тиганапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Дребни сладки и бисквитипечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Сладкарствопечатна:
44.70 лв.
22.85 EUR -
Ястия с рибапечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR -
Сборник рецепти за ученическите столове и бюфетипечатна:
59.00 лв.
30.16 EUR -
Тесто и тестени изделияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.