Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
DiVino Guide - Българските вина 2013печатна: 9.00 лв. -
Италианска кухняпечатна: 2.99 лв. -
С ръце в тестото -
Предястия и закускипечатна: 29.85 лв. -
Класически ястия с месопечатна: 29.85 лв. -
Да готвим с Лучияпечатна: 18.00 лв. -
В кухнята на Варварапечатна: 6.00 лв. -
Аламинутипечатна: 5.00 лв. -
Скара, маринати и гарнитурипечатна: 3.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.