Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Класически ястия с месопечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Златна книга за тестата и за печиватапечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Вкусни нискокалорични ястияпечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Туршиипечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Домашното винопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
500 шоколадови изкушенияпечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Cuisine Bulgareе-книга:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Българска национална кухня - Български езикпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Рецептурник - 2 частпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.