Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Зеленчуци за здравепечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Пролетпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Китайска кухняпечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Билки и домашни средства при болести на храносмилателната системапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Готвим за 30 минутипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Малката голяма вегетарианска книгапечатна:
35.00 лв.
17.89 EUR -
Кашер - храна за здраве и духпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Морски деликатесипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Средиземноморска кухняпечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.