Изкуството да се храним здравословно в ХХІ век

Изкуството да се храним здравословно в ХХІ век

(4.25 от 4 гласа)











Някога мъдрите са казвали, че здравето и доброто самочувствие минават през стомаха. Съвременната наука потвърждава тази максима. Кулинарният опит на Кристиан Барбиш, която е страстна привърженичка на натуропатията и гастрономията, се основава на знанията на гръцките и римските учители, за които яденето и изкуството да се живее, здравето и качеството на живота, науката за храненето и ведрото настроение са неразривно свързани помежду си. Днес, в светлината на най-новите научни изследвания, наистина може да се обедини всичко полезно от многовековните традиционни хранителни навици (т.нар. палеолитна диета), от средиземноморския хранителен режим (критска диета) или пък от начина, по който се хранят в Далечния Изток (японска диета) - именно за това, между другото, се говори в тази книга, в която са включени и повече от 80 рецепти за прекрасни салати.



Печатна книга

6.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация

Информация




Информация за книгата:

Издател: Кибеа
Година: 2009
Страници: 267
ISBN: 9789544745059
Баркод: 9789544745059
Тегло: 0.34 кг.
Размер: 14.50x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: