Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Лакомникпечатна: 12.00 лв. -
Вегетарианска кухня - модерна и традиционнае-книга: 6.00 лв. -
Макаронени изделияпечатна: 29.85 лв. -
Суперхрани for Dummiesпечатна: 5.99 лв. -
Вкусно или полезно? И двете!печатна: 5.00 лв. -
Вкусен хляб в домашна хлебопекарнае-книга: 2.50 лв.печатна: 5.00 лв. -
Българска национална кухняпечатна: 5.99 лв. -
Ястия с яйца и сирена. Пици и пастапечатна: 5.80 лв. -
Малката голяма вегетарианска книгапечатна: 35.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.