Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Бърза кухна, малката голяма готварска книгапечатна:
35.00 лв.
17.89 EUR -
Книга за здраветопечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Готварска книга 4 сезона - най-доброто от столетиетопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Еротична кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Домашен Пирпечатна:
34.90 лв.
17.84 EUR -
Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условияпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Рецептурник - 2 частпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Туршиипечатна:
7.90 лв.
4.03 EUR -
Гъбена кухняпечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.