Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Салатипечатна: 3.50 лв. -
Мързелива кухняпечатна: 5.00 лв. -
Болгарская кухняпечатна: 10.00 лв. -
Мързеливата Богданка. Готварски рецептипечатна: 3.00 лв. -
Лесни рецепти до... 5 левапечатна: 2.00 лв. -
Всеки ден с Жак Пепенпечатна: 29.95 лв. -
Боб и картофипечатна: 1.99 лв. -
Италия на масата -
Зимнинапечатна: 5.80 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.