Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
501 коктейла, които трябва да опитатепечатна:
39.90 лв.
20.40 EUR -
Traditional Bulgarian Cuisineе-книга:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Какво не знаем за... сиренетопечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Българска кухняпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Вкусна Европа - стъпка по стъпкапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Суперхраните срещу ракови заболяванияе-книга:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Тайните на винопроизводствотопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Класически супипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
В кухнята на Варварапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.